דוח לקט לבזבוז והצלת מזון 2016 - Galia infographics
16121
rtl,portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16121,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

דוח לקט לבזבוז והצלת מזון 2016

Category
עיצוב אינפוגרפיקה, עיצוב דפוס
Tags
אינפוגרפיקה, עיצוב איפנוגרפיקה, עיצוב דפוס
אודות הפרוייקט

גם השנה הוציא בנק המזון הלאומי – לקט ישראל את דוח בזבוז והצלת המזון בישראל. דוח ראשון מסוגו בארץ המציג את העלויות הכלכליות של המזון האבוד בישראל. גם השנה היה לנו הכבוד לקחת חלק במיזם חשוב זה אשר חושף בפני מחליטי ההחלטות את נתוניו החדשניים ובא לייצר שינוי אמיתי בדרך בה אנו צורכים ומייצרים מזון. השנה הדוח מביא איתו נושא חדש – אובדן מזון במגזר המוסדי (צה״ל, בתי מלון, אולמות אירועים וכן׳). גם עבור הנושא המוסדי מוצגים בדוח נתונים מבהילים: 20% מצריכת המזון בישראל נעשית במסגרת הסעדה מוסדית, סך אובדן המזון המוסדי מסתכם ב-214 אלף טון.
בפרויקט זה היה כרוך ביצירת מסמך רב עמודים, נתונים ואלמנטים אינפוגרפיים, בעל שפה גרפית אחידה ונקייה אשר מציג את נתוניו ביראת כבוד ועם דגש על העתיד ומה ניתן לעשות על מנת לשנות ולשפר את המצב. עבור הדוח עוצבו גם תקציר מנהלים והקדמה אינפוגרפית קצרה המהווה מעין ״טיזר״ לדוח.