הדוח עוצב עבור בנק המזון הלאומי – לקט ישראל לכבוד יום המזון בכנסת. זהו דוח ראשון מסוגו, הבא לכמת את העלויות הכלכליות של המזון האבוד בישראל – 18 מיליארד שקלים בשנה – מתוכם 8 מיליארד שקלים של מזון שעדיין ראוי למאכל אדם בעת זריקתו. היה לנו הכבוד לקחת חלק במיזם כה חשוב ולחשוף בפני מחליטי ההחלטות את נתוניו החדשניים על מנת ליצור שינוי אמיתי בדרך בה אנו צורכים ומייצרים מזון. הדוח מציג נתונים מבהילים: 35% מהמזון בישראל הולך לאיבוד, 75% מתוכו הם פירות וירקות, 50% מכלל המזון האבוד הם ברי הצלה. הדוח מראה דרכים לפתרון הבעייה, בעיקר באמצעות חקיקת חוק עידוד הצלת מזון. בפרויקט זה היה צורך ליצור מסמך רב עמודים, נתונים ואלמנטים אינפוגרפיים. יצרנו סמך בעל שפה גרפית אחידה ונקייה אשר מציג את נתוניו ביראת כבוד ועם דגש על העתיד ומה ניתן לעשות על מנת לשנות ולשפר את המצב. עבור הדוח עוצבו גגם תקציר מנהלים והקדמה אינפוגרפית קצרה המהווה מעין ״טיזר״ לדוח.